Winkel en Horeca-affichage en aanplakken in heel Belgïe

1/1

Affichage & Affiches aanplakken in Gent (Oost-Vlaanderen)

Affiches zijn een goedkope en doeltreffende manier om ruchtbaarheid te geven aan uw evenement. Daarom moet u bij Gelezen & Goedgekeurd zijn. Bij winkel- en horeca affichage hangen de affiches op openbare plaatsen zoals winkels, horeca, scholen, bibliotheken, culturele centra …

Wenst u de affiches te laten aanplakken, dan hangen deze allemaal buiten, zichtbaar in het straatbeeld op officiële borden die door verschillende gemeentes ter beschikking worden gesteld. Wij doen ook aan folderverspreiding!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Gelezen & Goedgekeurd BV

Publikaders

Publikaders vind je in alle belangrijke steden van ons land. Daar hangen uw affiches beschermd achter plexiglas. Hier kunnen zij niet worden weggehaald of overplakt en hebben geen last van ons Belgisch wisselvallige weertje.. 

We beschikken over een ruim aanbod A2 en A0 outdoor kaders en A2 indoor kaders. Wij verzorgen affichage op een brede waaier aan festivals en evenementen.

Notarisaffichage

Notarissen kunnen bij ons aankloppen voor affichage van openbare verkopingen. Voor meer informatie of een offerte, aarzel niet om ons te contacteren.

Gelezen & Goedgekeurd BV

Wij zijn ervaren in affichage en affiches aanplakken