Folderverspreiding, postmalings en huis-aan-huisbedelingen heel Belgïe

  • Gelezen & Goedgekeurd BV
  • Gelezen & Goedgekeurd BV
  • Gelezen & Goedgekeurd BV

Folderverspreiding

Bij Gelezen & Goedgekeurd verzorgen we uw folderverdeling op allerlei verschillende manieren. Onze legtoeren zorgen er voor dat uw flyers bij uw doelpubliek terecht komen. Hiervoor zijn verschillende opties. Er zijn algemene rondes, culturele- of studenten bedelingen of heeft u een ander idee, dan werken wij dat met plezier voor u uit. Voor uw folderverspreiding bent u bij ons aan het juiste adres, dat bewijzen immers onze referenties! Wij beschikken ook over een toeristisch netwerk met folderdisplays in hotels en Bed & Breakfasts. Een gerichte verspreiding bij een door u bepaald publiek of doelgroep is even goed mogelijk.

Postmailings

Wij beschikken over ontelbare adressen om postpakketten op te sturen (bv; kinderdagverblijven, bibliotheken, maneges, cultuurhuizen..). Deze optie is tevens ideaal om weinig adressen op een heel breed geografisch gebied te bedelen. Voor meer informatie of een offerte, aarzel niet om ons te contacteren.

Huis aan Huisbedelingen

Ook voor huis aan huis bedeling van uw folders, brieven of infokrantjes kan u reeds jaren bij Gelezen & Goedgekeurd terecht. Klik hier voor meer info.

Gelezen & Goedgekeurd BV

Wij zijn uw partner wanneer het aankomt op folderverspreiding & folderverdeling