top of page
Gelezen & Goedgekeurd

NON PROFIT BEDELINGEN

Naast onze culturele verspreidingen zijn wij ook actief

in enkele non-profit sectoren.

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in Huis-aan-Huis bedelingen,

maar ook drukwerk, signalisatie en notariële promo

behoren tot de mogelijkheden.

HUIS AAN HUISBEDELINGEN

Wil je graag je folder of brief bij de mensen thuis krijgen dan zijn onze huis-aan-huis bedelingen zeker iets voor jou.

Hierbij gaan we volgens jouw stratenlijst of kaartje op pad met je drukwerk en zorgen we dat iedereen die in dat gebied woont een exemplaar in de bus krijgt.

bus.png
Bussingen
20220620_102017.jpg

DRUKWERK

Wil je graag dat wij ook instaan voor al het drukwerk dat je al dan niet door ons wilt laten verdelen? Dan kan dat ook steeds. Wij hebben enkele machines staan en wat we zelf niet kunnen vervaardigen kunnen we door onze partner drukkerijen laten doen.

Van affiches, folders of flyers. Tot stickers, banners, raamstickers of autobelettering. Maar ook kantoordrukwerk zoals enveloppen, voorbedrukt papier. Niets is ons te veel.

Drukwerk

NOTARIELE PROMOTIE

Verkoop je een gebouw of een stuk grond? Dan kun je dit doormiddel van een groot bord laten zien aan allen die daar passeren. Wij produceren en plaatsen het bord voor jou, zodat jij daar niet aan moet denken.

20210417_095745.jpg
notarieel
20211029_172714_edited.jpg

SIGNALISATIE

Wil je graag de weg wijzen naar of op je event. Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Wij kunnen zelf de bordjes of wegwijzers produceren en komen deze dan bij jullie plaatsen. Dit kan op allerhande ondergronden en afwerkingsmogelijkheden.

Signlisatie
bottom of page